VLB INSTALLATIES SERVICE

Complete service van advies tot realisatie

Van gericht advies vooraf tot een professionele installatie en opvolging nadien: wie samenwerkt met VLB Installaties mag rekenen op een verregaande, klantgerichte service.

Vóór de realisatie

VLB Installaties gaat in samenspraak met de klant over tot een planmatige uitwerking, in verhouding met het vooropgestelde budget, voor uw woning of kantoorgebouw.

Tijdens de realisatie

De klant wordt steeds begeleid en geadviseerd bij de aankoop van de nodige toestellen of installaties en andere voorzieningen. Plaatsing en afwerking gebeurt steeds door ons eigen team van professionele, opgeleide en gediplomeerde installateurs, ondersteund door een stevige binnendienst.

Service na verkoop

U kan op ons rekenen voor het herstellen en onderhouden van uw gas- of stookolieketels, andere installaties of toestellen. Daarnaast staan wij ook paraat voor de keuring van stookoliereservoirs met conformiteitsattest, keuring van eigen gasinstallaties en kan je een beroep doen op ons als gehabiliteerde installateur voor aardgas. Kan u onze hulp voor iets anders gebruiken? Aarzel ook dan zeker niet om ons te contacteren.

Wij werken samen met