Centrale verwarming

Een goede verwarmingsinstallatie bepaalt in grote mate uw wooncomfort. VLB installaties stemt de installatie af op de specifieke behoeften van uw woning en leefgewoonten. Daarom beantwoordt de centrale verwarming aan de strengse normen ivm veiligheid en milieu. Verwarmen kan dmv:

 

Aardgas

Het Prestige-assortiment van ACV omvat gasgestookte wandketels met condensatietechniek, die zijn voorzien van een inox warmtewisselaar.

Deze ketels kunnen zowel in serie worden geïnstalleerd om het beschikbare vermogen te verhogen, als in combinatie met de HeatMaster of ACV-warmwaterboilers voor uw sanitair comfort.

Zonder zorgen geniet u van uw Smart-boiler. Registreer het toestel binnen de 3 maanden na aankoop voor een levenslange garantie. 

 

Stookolie

Condensatietechniek op stookolie. De stookolie condensatieketels van het duitse topmerk Brötje geven meer warmte voor minder stookolie. Door het brede gamma aan vermogen (tot 40 kW) wordt uw woning uitgerust met de best passende verwarmingsketel. 

Met deze extreem zuinige en moderne stookolieketels beheerst Brötje vandaag de meest vooruitstrevende technieken op stookolie.

 

Warmtepomp

CTC en stiebel eltron zijn onze huismerken in warmtepompen. Naargelang de situatie wordt er een keuze gemaakt uit volgende energiebronnen: water, lucht of aarde.